USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

На сайті Apple з'явилася служба підтримки українською мовою

29 Червня 2021 23:05
На сайті компанії Apple з'явилася служба підтримки користувачів українською мовою. У березні компанія запустила український розділ сайту.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на ITC.ua.

Як зазначає видання, офіційна служба підтримки Apple в Україні «заговорила» українською з 28 червня. Тепер користувачі можуть отримати консультацію рідною мовою. До цього українських користувачів обслуговували за замовчуванням російською. У тих, хто мав американські облікові записи, обслуговування було англійською.

Так, наразі українською мовою викладена інформація на основній сторінці розділу служби підтримки, а також сторінках щодо рахунків та підписки, підтримки спеціальних можливостей тощо. А втім, деякі посилання досі скеровують користувачів на російськомовні та англомовні сторінки.

Як пише ITC.ua, оператори служби підтримки Apple повідомили, що з 28 червня для України запустили повноцінне замовлення дзвінка. Однак, схоже, українськомовного чату на сайті поки що немає.

Нагадаємо, у березні на сайті компанії Apple з'явився український розділ. А у травні стало відомо, що в Apple додали підтримку кримськотатарської мови в останньому оновленні, завдяки чому розробники зможуть локалізувати свої додатки кримськотатарською.

Як ми писали, в Україні сервісні центри зможуть офіційно ремонтувати техніку Аpple. Цього року компанія розпочне програму незалежних сервісних центрів (IRP) в сотні країн, зокрема й в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus