USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На сайті Pepsi Крим теж позначили «російським»

6 Січня 2016 13:22
На схематичній карті виробничих потужностей, опублікованій на сайті Pepsi, анексований півострів Крим включений до складу Росії.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив журналіст Максим Щербина, - пише ZiK.

«Зрада і лукавство брендів всюдисущі, і одним #BanCocaCola Україні явно не обійтися. Доведеться відмовитися від усієї шипучою гидоти відразу», – написав він.

Як повідомлялося раніше , 30 грудня на офіційній сторінці Coca-Cola в соцмережі «Вконтакте» була опублікована карта Росії, на якій не був вказаний Крим, Калінінградська область і Курильські острови.

Після того, як російські користувачі почали масово висловлювати своє невдоволення нею, компанія в ніч на 5 січня опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ і принесла свої вибачення перед росіянами.

«Шановні учасники спільноти! Ми приносимо щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Карта виправлена! Сподіваємося на ваше розуміння», – говорилося в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що українське представництво компанії Coca-Cola перепросило за «непорозуміння» через публікацію карти Росії, на якій Крим був вказаний територією цієї країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
АС Показати IP 6 Січня 2016 13:42
От проблема? А те що смертність і ніщіта в Украіні не проблема? Придуркі більше не добавиш. Підніміть рівень життя Крим повернеться по саму Москву
Читач Показати IP 6 Січня 2016 13:42
Украінським споживачам виходить що пофіг.ми й російськими цукерками з радістю посмакуєм, ще й гімн заспіваєм - виходить мало нас Украінців, може пора відчепитись від того криму та 2х областей?
Анонім до Читач Показати IP 6 Січня 2016 20:20
А какого Х...ра ты приравниваешь Украинцев к Свидомым? Ведь с времен Хмельницкого до 1939 года Свидомые жили вне Украины.
Біола Показати IP 6 Січня 2016 13:52
Бан Пепсі та Кока-колі. Споживаємо українські товари. Свій до свого по своє!
Анонім до Біола Показати IP 6 Січня 2016 20:54
У Пепсі та Кока-коли щорічний бюджет більший, чим у України, а на теренах Росії вони мають прибутку значно більші, чим на теренах України. Тому вони пропонуюмую тобою можливість вже прорахували.
До Анонім до Анонім Показати IP 7 Січня 2016 01:33
Тому пропоную їх цілувати в д*упу та плювати на поранених та могили наших близьких,які боролись та далі воюють на Сході. Ніякі бюджети жодних кол та супер пепсі не варті навіть сльози українця, який дивиться на подібні мапи. Цікаво. щоб мені мовив мій покійний дід, який три роки відбув в Освєнцимі, як учасник УПА, якби я йому "ляпнув", що німецька окупація це класна штука, яка давала робочі місця та прибутки українцям? До чого тут гідність та бабло? Поважають тільки тих хто поважає себе. Якщо ми будемо сильними духом. збудуємо державу, яка буде прикладом для інших народів тоді і Кола буде думати чи варто втрачати ринок у 40 млн. населення. Ми своїми грошима робимо виробника заможним, а не виробник нас.
дідо Показати IP 6 Січня 2016 14:05
Чого дивуватися з Пепсіко,якщо деяке населення України їздить працювати -прислужувати в РФ тоді, коли російські бомби вбивають українців. За доларом небачать смертей.
Ігор до дідо Показати IP 6 Січня 2016 16:17
Хто сім'ю буде кормить, Ти!!!,чи Яценюк!!!
дідо до Ігор Показати IP 6 Січня 2016 17:07
не прикривайся сімєю. Також можеш приторговувати наркотою в школі, чи продавати дітям алкоголь та сигарети. На податки сплачені В РФ,Путлєр робить бомби,які потім скидає на голову українських сімей. Заробити можна будь де, їдь в Польшу чи Італію.
Анонім до дідо Показати IP 6 Січня 2016 20:22
А хоч жодну бомбу Путлер збросив на терени України? Чи ти бажаєш, щоб Путлер відносився к свідомим так само як і к ІГІЛ?
Анатоль_ Показати IP 6 Січня 2016 14:05
Я в глибокому шоці
самсон Показати IP 6 Січня 2016 16:02
люди викореніть москаля з себе!!!! починаючи від російських пісень..фільмв..газет..і завершуючи мАсковською церквою!!
знесилений зневірою Показати IP 6 Січня 2016 16:25
Чого тут дивуватись? Ви подивіться чиїм на карті зображений Крим у російському предстравництві "Рошен", тоді будь-які подальші дискусії і коментарі на цю тему будуть просто непотрібні))
Анонім до знесилений зневірою Показати IP 6 Січня 2016 17:42
А ти бажаєш щоб російське предстравництво "Рошен" було ліквідоване? Тоді ти зовсім не свідомий, бо бажаєш збитків очильнику єдиної в світі Свідомої Нації.
В-52 Показати IP 6 Січня 2016 21:25
Є факт. Зображення Криму на мапі РФ. Існує громадянська позиція українців. І нема чого волати на кшталт "підніміть рівень життя". Нагадую, що рівень ваги піднімає господар тваринам у хліву. Все відбувається на рівні нашої свідомості. Або ми, як громадянське суспільство контролюємо кожен крок влади та переобираємо останню, або цілуємо в попу олігархічну владу та московських зайд.
Лучанин Показати IP 9 Січня 2016 11:04
І шо ж ви люди докулупуєтесь до тих карт......в першу чергу задумайтесь про українців які працюють на цих фірмах і годують сімї!!! А те що роблять структурні подрозділи Росії це їх проблеми і я думаю ці люди будуть покарані!!! "«Зрада і лукавство брендів всюдисущі, і одним #BanCocaCola Україні явно не обійтися. Доведеться відмовитися від усієї шипучою гидоти відразу», – написав він".-це повний БРЄД!!! Те що й можуть це попиз....ти і людям голови задурити,так само як і наші депутати!!! Люди ОДУМАЙТЕСЬ і майте врешті решт свою думку, а не ту яку вам навязують!!!!!
Лучанин Показати IP 9 Січня 2016 11:13
Ну і ще одна примітка: Порівняно з пепсі офіс Кока-кола вибачився за інцидент та покарало відповідальних осіб у Російському офісі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus