USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На що впливає кредитна історія*

16 Грудня 2021 17:12
Найочевидніша річ, на яку може вплинути кредитна історія, – це складність отримання нового кредиту онлайн. Якщо історія погана – то й наступну позику отримати буде важко (за нею можуть збільшити відсоткову ставку, або зменшити суму, або обов’язково вимагати поручителя чи заставу). Або в кредиті взагалі можуть відмовити, що також не рідкість.

Проте є ще кілька факторів, на які вже зараз впливає кредитна історія.

Працевлаштування

Не завжди, але роботодавці також її перевіряють, оцінюючи історію видачі кредитів без дзвінків. Зазвичай це стосується посад, на яких працівник розпоряджатиметься матеріальними цінностями, або матиме змогу брати хабарі за якісь рішення.

Наприклад, бухгалтер, який може привласнити гроші компанії. Або начальник відділу закупівель, який може брати відкати за укладання договорів. Або співробітник якогось наглядового органу, який може брати хабарі та заплющувати очі на порушення. А ще, як приклад, можна навести практично будь-яку посаду, яка так чи інакше має доступ до будь-яких показників діяльності бізнесу.

У таких ситуаціях працівник, який має фінансові проблеми, може завдати шкоди бізнесу, тому є шанс, що служба безпеки забракує його працевлаштування.

Страховка

Логіка така: якщо клієнт часто не платить за кредитами, є шанс, що він захоче підлаштувати страховий випадок заради виплати, щоб вирішити фінансові проблеми. Тому страхова компанія може відмовити йому в оформленні полісу, або встановити більший розмір платежу, ніж зазвичай.

У майбутньому, можливо, перевірки кредитної історії з’являться й у інших сферах діяльності. Наприклад – її можуть вимагати послуги каршерингу, або орендарі, у яких ви захочете зняти житло.

А якщо проблемні моменти в історії все-таки з’являться, їх треба вчасно виправляти. Це реально зробити, якщо взяти новий кредит 24/7 і погасити його, щоб інформація про це перекрила попередні дані про прострочення. Найпростіше для цих цілей використовувати мікрокредити, які можна швидко отримати і так само швидко повернути.

Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 16 Грудня 2021 19:33
Повірте мені, ні на що не впливає.
Анонім до Всезнайко Показати IP 16 Грудня 2021 20:10
Взяв і змив в туалет одним реченням всі гроші,вкладені в рекламу))))
Хрен собачий Показати IP 17 Грудня 2021 20:19
Хочеш залізти в рабство-візьми кредит...Максимум на що можна клюнути, це безвідсоткова рострочка купівлі нерухомості, чи будь якого ішого товару, з фіксованими місячними чи квартальними виплатами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus