USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Фінтех і майбутнє онлайн-кредитування: тенденції та перспективи*

29 Листопада 2023 17:43
Сьогодні багато процесів було цифровізовано, а тому кожному доступні різні послуги в онлайн-режимі, що зовсім нещодавно було неможливим. Це ж стосується і оформлення кредитів.

Коли потрібні гроші в борг, можна звернутися по допомогу до родичів або піти до банку та взяти кредит. Але що робити, коли кошти потрібні дуже швидко, а сума не така велика, щоб брати великий кредит? Мікрозайм (https://prostocredit.com.ua/mikrozajm/) – вихід із ситуації.

Мікропозики мають безліч переваг і вони сьогодні доступні кожному громадянину України. Компанія «Просто Кредит» https://prostocredit.com.ua/ пропонує отримати гроші в борг онлайн на карту без довідки про доходи, без поручителя.

Фінансові технології та онлайн-кредитування – ключові гравці фінансової індустрії

Позику можна отримати навіть тоді, коли у вас погана кредитна історія.

Сьогодні технології значно спростили життя людей, і онлайн-кредитування не виняток:

кредит можна оформити онлайн цілодобово. Вам потрібен лише доступ до інтернету – все робиться на сайті;

на сайті є калькулятор – сервіс автоматично порахує відсоток за кредитом;

вам лише треба заповнити анкету на сайті, а потім залишити заявку на отримання мікропозики. Якщо ви новий користувач або у вас погана кредитна історія, ви можете спочатку розраховувати на мінімальні суми. Але згодом можна буде брати більші гроші на свої потреби.

Коли потрібні терміново гроші, вам не доведеться навіть з дому виходити – все можна оформити на будь-якому гаджеті або на комп’ютері.

Переваги технологій в онлайн-кредитуванні

У цій галузі можна спостерігати такі тенденції:

сьогодні популярність онлайн-кредитування дуже зросла завдяки тому, що це дуже зручно. Ви можете отримати гроші навіть уночі;

дані кожного клієнта перевіряються автоматично за допомогою штучного інтелекту – це також сприяє тому, що людина може отримати гроші швидко та в будь-який час;

велика конкуренція серед фінтех-компаній підбурює їх розробляти все нові продукти та інновації, що лише покращує всю сферу мікрофінансового кредитування.

Все це дає нові можливості тій категорії людей, яких з певних причин було виключено з традиційної фінансової системи. Це дає можливість отримати гроші без довідки про доходи або в разі поганої кредитної історії.

Завдяки мікрофінансовим організаціям ті люди, які потрапили в складне фінансове становище, можуть розраховувати на отримання грошей на вигідних умовах. При цьому сфера активно розвивається, пропонуючи дедалі більше нових продуктів та послуг.

*Інформацію розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus