USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На шоу «Міняю жінку» перевиховуватимуть луцького «донжуана»

1 Березня 2018 16:14
Луцька пара взяла участь у шоу «Міняю жінку», йдеться у матеріалі видання Таблоїд. Волині.

Однією з пар, яка вирішила взяти участь у проекті та покращити свої сімейні стосунки, стала молода родина із Кам’янського Дніпропетровської області. Юля та Сергій вже 13 років разом, виховують донечку Єву. Пліч-о-пліч вони відкривають власні бізнеси, підтримують один одного, а на проект прийшли за новими враженнями та емоціями:

«Хочу побачити, як живуть інші родини, щоб зробити нашу ще щасливішою. Я - муза для свого чоловіка. Можливо, мені вдасться навчити цьому й іншу маму»,- розповідає Юля.



Родина із Луцька, Наталія та Павло, виховує двох діток - Максима та Вікторію. Разом вони вже 11 років, але сьогодні сім’я переживає не найкращі часи. Голова родини вільний час присвячує своєму авто, іноді він зникає на роботі на кілька днів та не приховує від дружини постійні зради та коханок. У той час, як Павло відпочиває в компанії інших жінок та друзів, Наталія на зарплату продавчині на ринку утримує всю родину. Після кожної сварки Павло виганяє дружину та дітей із дому, проте самостійне життя Наталі розпочати складно, адже зароблених грошей не вистачає навіть на оренду квартири.

«Павло розповідав мені про свої зради, показував фото коханок. Я не вірю, що нашу родину можна врятувати. Сподіваюся, за час проекту я переоціню своє життя і зможу змінити його на краще», - коментує Наталія.

За 6 днів обміну дружинами Юля у Луцьку відчує себе в ролі сімейного психолога та спробує перевиховати місцевого «донжуана». Наталія в Кам’янському вперше відчує, що таке справжній сімейний затишок та підтримка чоловіка. А відверті розмови з Сергієм змусять переосмислити власне подружнє життя та підштовхнуть її змінити його на краще.

Чи зміниться луцький підкорювач жіночих сердець, глядачі дізнаються сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» в проекті «Міняю жінку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Коля Показати IP 1 Березня 2018 16:48
І хто б так на таке погодився? Якщо коханки то забирай речі і йди бо рогатого не змінить ніхто.
123 до Коля Показати IP 1 Березня 2018 17:09
Це шоу, і все робиться по сценарію. Все награно, примітивно і прогнозовано.
Таяна Показати IP 1 Березня 2018 16:51
Це проект на показ. І хіба за проект можна побачити що змінилось? Це ж за гроші треба грати ролі. Ідеальних сімей не буває. А бабника не зміниши проектом .
Марс Показати IP 1 Березня 2018 17:25
якщо від ДОООНЖУАН, то я - іспанський льотчик...
Морячок таксi Показати IP 1 Березня 2018 21:51
Оксана коли заплатиш за рекламу таксi ? Чи вiдрахуеш за офiс?
Сусід Показати IP 1 Березня 2018 22:46
Це ж як треба любити гроші, щоб за 50 000 гривень так 'прославитись' на все місто???? Мачо.... P. S. Цукерочка.....пафосу як то МЕРС останньої моделі))))
Мирослава Показати IP 1 Березня 2018 23:14
Це просто кошмар, після перегляду даного випуску в мене немає слів. Це не чоловік, а наволоч і тиран. Як так можна себе поводити з такою гарною дружиною, як можна так нехтувати рідними дітьми. Це не чоловік та це навіть не людина, в мене немає назви для цієї істоти..... Дружина теж не права, не розумію як вона 5 років терпить це все, так немає виходу, немає куди піти. Так до подруги піди, є різні форуми з підримкою для таких жінок, подати на розлучення, вимагати половину квартири та аліменти. Це не сім'я.... Мені школа дітей, дітки дуже гарні, а батьки так саме батьки, бо винні обидва, що допустили такий крах в стосунках. Власне в мене очі вилізли на чоло від побаченого. Нікому такого не побажаю. Друга сім'я молодці, приклад для всіх сімей!
Ага до Мирослава Показати IP 2 Березня 2018 17:48
якщо квартира його, тобто куплена до шлюбу, чи подарована йому, то за нашими де?ільними порядками дружину він може виставити на вулицю коли завгодно, добре що хоч дітей до повноліття здається, що ні, а в подруги чи на форумі жити не будеш.
Жінка Показати IP 2 Березня 2018 14:18
А чому ви засуджуєте цю жінку ,яка не побоялась виставити те , що є насправді - та показала ,з якою "худобою" живе. І я більш ніж впевнена ,що таких сімей багато і у кожного такі знайомі чи сусіди є.Це серйозна проблема нашого суспільства. І щиро від усієї душі шкода її та таких прекрасних діток.А мамі цього чоловіка-"худобини" повинно бути соромно за те , що вона виховала.
До Жінки Показати IP 2 Березня 2018 14:47
Хотілось би побачити що ви жіночка виховаєте. Жінка мати виховує як може, а як дитина буде поступати то це вже питання не до матерів. Є діти,батьки яких алкоголоіки і таке подібне, але вони іноді бачивши біду кращі, добріші. Так що не треба на матір все гнати, не знаючи матері. Якщо вона така то це інша справа, а якщо буває мати порядна, а син чи донечка такі "ангелочки, матері серце тільки болить за дітей.
Саня Показати IP 2 Березня 2018 14:50
Це все шоу. Ще мабуть підігрували , щоб більше заплатили, бо як терпіти жінці таких чоловіків, жінка повинна втікати зразу від такого, але скільки ж живуть з зрадниками- чоловіками! А діти як виростуть то чи не такі будуть, якщо бачать як мама і тато поводяться. Спить з дітьми, чоловік сам, то нащо таке життя, краще вже не буде, а дітям нащо це терпіти? Краще в спокої а не в скандалах, суперечках. Як можна жити знаючи що в чоловіка коханка? Він не зміниться, як його не крути , машина краща жінки симпатичної.
Іра Показати IP 2 Березня 2018 15:16
Чоловік веде себе жахливо. Жінку шкода, але ж.. вона йому дозволяє так себе вести. А головне - страждають діти. Двоє маленьких людей стали заручниками батьківського егоїзму.
Андрій Показати IP 2 Березня 2018 18:16
Ха Ха. це лаш?ра таксіст, хто на нього ведеться, хіба жирні свині.
лучанка Показати IP 2 Березня 2018 21:18
Хотілось би побачити ту коханку. Хто може повестися на такого "красавца", аж цікаво.
5от так до лучанка Показати IP 3 Березня 2018 12:01
Ну так і ти ж коханка, і повелась на когось, то чому вона "от та" не може ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus