USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На сільську медицину Волині виділили майже 200 млн

10 Квітня 2018 13:15
Понад 180 мільйонів отримала Волинь на сільську медицину. Розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук на прес-конференції з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я.

Про це інформує Район.Луцьк з посиланням на Sfera-TV.Lutsk.

За ці кошти планують придбати 25 автомобілів для відділень і пунктів екстреної медичної допомоги, і понад 100 для амбулаторій ОТГ. Також за цією програмі буде закуплена комп’ютерна техніка і медичне обладнання.

Згадали на прес-конференції і про сімейних лікарів. Сьогодні, розповідає Микола Якимчук лучани підписали з ними уже тисячу декларацій. Каже, процедура проста і швидка.

Розвіяли на конференції і міф щодо великої зарплати лікарів, після змін в медицині.

Аби отримати 370 грн, які держава виділяє на пацієнта, медичні заклади повинні перепрофілюватися в комунальні некомерційні підприємства і мати відповідне обладнання і комп’ютерну техніку.

Нагадаємо, кампанія з підписання декларацій з сімейними лікарями стартувала ще 1 квітня і триватиме до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus