USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На схід з Луцька відправилися 6 добровольців

14 Січня 2015 14:44
Із Штабу Добровольчого Українського Корпусу у Луцьку сьогодні, 14 січня, відправились на ротацію на схід шість добровольців 3-го батальйону ДУК. Декотрі з них лише приїхали на початку січня, щоб побачитись із рідними та відсвяткувати Різдво вдома.

"І знову на фронт, замінити наших бійців, які мають потребу підлікуватись, або відпочити", - інформують у прес-службі корпусу.

Також з ними відправили і чималий вантаж волонтерської допомоги та адресних передач для наших захисників. Ледве запакували усіх і все у два буси.

"Хочемо висловити велику подяку нашим благодійникам, без них важко було б усім. Цього разу до фінансової допомоги долучились Державне підприємство Цуманське лісове господарство. Також ПП Алфьоров, який надав свіжий хліб та багато сухарів у мішках. Додатково ще він заправив наші автівки на 90 літрів дизельного пального. А дякуючи ПП Куріліну, до хліба буде і вода - цілих 0,5 тонни мінеральної води та квасу, який завантажили по саму зав'язку і благословили усі, хто прийшов допомагати, вирішувати поточні питання, усі, хто розуміє, скільки фізичних та емоційних сил потрібно для того, щоб взимку воювати, ризикуючи усім, щоб країна наша була вільна, і ми стали незалежними насправді", - ідеться у повідомленні.

Тож подякуємо і ми за мужність, за наш спокій і попросимо у Бога ласки усім нашим захисниками по персональному янголу-охоронцю, щоб охороняв, прихистив та щоб вони обов'язково повертались усі живі здорові до дому!

З Богом. В добру путь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus