USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Соборності хочуть облаштувати спортмайданчик

25 Липня 2018 16:25
ГО «ЛФК «Адреналін» на проспекті Соборності, 3д хоче облаштувати спортивний майданчик. За проектом там мають розмістити футбольне поле, роздягальні, трибуни, а також провести необхідний благоустрій.

Про це йшлося під час засідання 44-ї сесії Луцької міської ради 25 липня.

Ця земельна ділянка перебуває в оренді ДКП «Луцьктепло», тож ГО «ЛФК «Адреналін» звернулося до міської ради з проханням передати землю в суборенду.

Депутат Андрій Козюра нагадав, що вказана земельна ділянка попередньо уже перебувала в суборенді ГО «ЛФК «Адреналін». Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук зазначив, що там були самовільно збудовані гаражі, фундаменти, а ГО «ЛФК «Адреналін» «не могла їх просто так знести».

«Люди на ентузіазмі хочуть облаштувати там для мешканців міста спортивний майданчик», – зазначив депутат і закликав колег підтримати проект рішення.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що потрібно простежити, аби потім цим спортивним об’єктом мешканці кварталу могли користуватися безоплатно. Окрім того, він виступив за те, аби майбутній спортивний майданчик надавали місту безкоштовно для проведення різноманітних змагань.

Водночас обранці громади виступали з ініціативою, аби земельну ділянку забрали з оренди ДКП «Луцьктепло», змінили її цільове призначення на об’єкт спортивної інфраструктури та виставили на аукціон, щоби на цій землі не збудували в майбутньому багатоповерхівку.

Депутати підтримали проект рішення про надання ділянки ГО «ЛФК «Адреналін» у суборенду, аби там було облаштовано спортмайданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus