USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На стінах школи у Ковелі відкрили пам'ятну дошку Герою-Кияну

11 Жовтня 2015 16:52
Пам'ятну дошку Герою з Волині відкрили сьогодні, 11 жовтня, у Ковелі. Про це інформує Ковельський центр допомоги бійцям.

"Сьогодні пам'ять загиблого Героя ВОЛОДИМИРА КИЯНА вшанували відкриттям пам'ятної меморіальної дошки в його рідній школі номер 7. На відкриття прийшли багато людей: рідні ТАЙФУНА, ковельчани, волонтери, побратими. За встановлення дошки та організацію церемонії відкриття наш координатор Сергій Приходько дякує Ковельському міському голові Кіндеру О., Бичковському В. (начальнику відділу освіти), директору школи Кубаю В.", - йдеться у повідомленні.

Волонтери не витратили жодної копійки із зібраних коштів. 3 843 гривень, які прийшли на волонтерську картку, Сергій Приходько передає дружині Володимира Кияна Ользі.

Нагадаємо, капітан загинув під час виконання бойового завдання 3 вересня 2015 року. 33-річний боєць пройшов Ірак, коли війна почалася в Україні, добровольцем пішов з першою хвилею мобілізації, брав участь у найгарячіших боях. Був оборонцем Щастя. В день смерті він рушив з побратимами на місце, де напередодні розправилися з мобільною групою із боротьбі з контрабандою. Підірвавшись на фугасі, він в останні секунди життя закрив собою п'ятьох своїх побратимів.

Спочатку з героєм попрощалися у столиці.
Люди зібралися о третій ночі, аби віддати йому шану з квітами, прапорами та свічками. До його рідного Ковеля приїхали бойові побратими з різних батальйонів та з 80-ї бригади, в якій він служив. Друзі пройшли хресною ходою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus