USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На столі у Стоєва знайшли чисті бланки фірми нардепа-«регіонала»

1 Березня 2014 11:12
На столі у заступника голови Волинської ОДА Едуарда Стоєва знайшли пусті бланки ТзОВ «НВЦ Форель», яке пов`язують із сім`єю нардепа-регіонала Григорія Смітюха.

Про це на сторінці групи «Люстрація Волині»у соцмережі «Facebook» повідомив Іван Мирка.

«Невдовзі новий прокурор буде розслідувати (а ми йому посприяємо), яке відношення до Стоєва має ТзОВ «НВЦ Форель». Чому у нього на столі пусті бланки приватниної структури? Зразу видно, що Стоєв міг змушувати працювати з цією фірмою маючи від цього процент. Тому будемо шукати», - припускає активіст.

«Виходить, що Стоєв напряму причетний до тендеру як зацікавлена особа», - повідомляє Іван Мирка і закликає усіх, кого Стоєв заставляв працювати з цією фірмою, поділитися інформацією.

«Всіх, кого Стоєв заставляв працювати з цією фірмою, прошу приходити до нас. 209 кабінет Волинської ОДА», - пише Іван Мирка.

До слова, науково-виробничий центр «Форель» (село Оконськ Волинської обл.) є приватною компанією, яку через групу «Антарес» і ТОВ «Антара» контролюють народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх, його дружина Ірина Смітюх та лондонська фірма «Олстен венчурс лтд.». 10 грудня 2013 року за результатами тендеру уклало угоду з ТДВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів» на постачання комбікормів для форелі на загальну суму 915 тисяч гривень. Про це повідомляє «Четверта влада».

У 2012 році фірма також проводила тендер на придбання обладнання для рибної ферми та кормів на 12,24 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
12 Показати IP 1 Березня 2014 11:21
12 мільйонів, про які згадуються, надійшли з Держбюджету
І шо Показати IP 1 Березня 2014 12:14
Так це бланки 11 року
уточнення Показати IP 1 Березня 2014 13:05
Якщо хтось вважає, що за рік така фірмочка використовує 1000 бланків, бо менше ніхто не виготовляє друкарським способом, то він глибоко помиляється.
Волинянин до уточнення Показати IP 1 Березня 2014 13:33
Нас бачать наші Герої з небес. Вічна їм пам'ять!!! Царство Боже померлим. А родинам співчуття. І давайте матеріально допоможемо і підтримаємо розумінням і щоденним піклуванням про близьких і рідних - їх дітей, батьків, дружин, сестер, чоловіків. Про кишенькових "патріотів" всі знають в своїй місцевості. Давайте не даємо хабарів і не беремо хабарів!!!!! Будуємо нову державу!!!! Не спотикаймося на старі пеньки. Покажімо себе культурними, мудрими,спокійними - ВСІ!!! Потрібний час на розкриття зловживань!!!! ВСЕ ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ!!! Є суд Божий. Господа не обманим ніхто.
Китай Показати IP 1 Березня 2014 18:58
Ну знайшли бланки. Ну і що? В чому тут кримінал ? Імбіцили з сектора газа навіть не розуміють що це означає. Думають дуже серйозну справу викрили. Клоуни.
Мирці Показати IP 2 Березня 2014 20:48
Вже показали домоволодіння вищих чиновників, поставили на коліна хлопців з "Беркута", понищили приміщення УМВС. Вже немає до чого причепитися, і не вистачає фантазії, а потрібно бути "на людях" і показувати бурхливу діяльність? Ці папери не варті виїденого яйця (якщо ви самі і вам подібні не підкинули їх туди). Займайтесь краще справами, а не можете - валіть в Крим - там ваші мускулисті обличчя, обтяжені тягарем світлих дум, будуть дуже доречі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus