USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На сцені облмуздрамтеатру покажуть унікальний арт-проект

10 Лютого 2016 18:44
На сцені Волинського академічного обласного музичного драмтеатру імені Тараса Шевченка поставлять унікальний театральний арт-проект «Оскар і Рожева Пані» за мотивами всесвітньо відомого роману Еріка-Еммануеля Шмітта.

Вперше – емоційна сповідь Шмітта стане поштовхом до створення доступної системи паліативної допомоги.

Про це повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Стопрак», який є ініціатором проведення у Луцьку цієї вистави.

У Фонді розповідають, що майбутня вистава – це сміх крізь сльози, сльози крізь сміх... Буря емоцій, вражень і нових думок в голові, які змушують замислитись і відчути всю біль людей, а особливо дітей, які віч-на-віч зіткнулись з невиліковною хворобою... Це не історія про смерть, це історія про життя! Життя, яке десятирічний хлопчик проживає за 12 днів! Лише12 днів, щоб прожити ЖИТТЯ!

Мистецтво має одну велику перевагу перед всіма іншими видами людської діяльності - мистецтво вміє кричати! На сцені вмирав хлопчик, а в людей народжувалося розуміння простої речі: так далі не можна. Не можна закривати очі на болючі для нас теми! Ми не можемо стояти осторонь, коли маємо можливість допомогти! (А її має кожен! Потрібно просто не бути байдужим).

Нема жодних високих ідеалів! Є конкретний біль і розпач перед смертю. І треба зробити так, щоб дитина могла померти гідно. Щоб тисячі дітей могли померти гідно. Чи не у ставленні до цих людей відбувається головний наш тест на людяність?

У театральному арт-проекті візьме участь Ірма Вітовська.

Вистава відбудеться 1 березня. Початок о 19.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
на малій сцені Показати IP 10 Лютого 2016 20:13
на малій сцені нашого драмтеатру вже є ця постановка. називається "Оскар". вже 2-3 роки як йде. P.S. я так розумію,що це просто реклама аби розкупили квитки, бо грає Вітовська (без образ).
Малій сцені Показати IP 11 Лютого 2016 11:07
Просимо уважно прочитати анонс. І взагалі чому там грає Ірма Вітовська. І для чого це робиться. Панове, виключайте свій, нікому не потрібний егоїзм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus