USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На телефоні Оксани Забужко спрацювала сирена повітряної тривоги прямо під час пресконференції на Берлінале

15 Лютого 2024 22:22
На пресконференції, що відбулася у рамках Берлінського міжнародного кінофестивалю, присутніх здивувала сирена повітряної тривоги. Сповіщення пролунало на телефоні української письменниці Оксани Забужко.

Мисткиня є однією з журі 74-го Берлінале, який розпочався 15 лютого. Однак непередбачувана ситуація потрапила на відео та вразила мережу, пише Обозреватель.

Оксана Забужко пояснила аудиторії, що сповіщення знаменувало кінець повітряної тривоги у Києві, що тривала з самого ранку. Таким незапланованим жестом вона вкотре нагадала світові про війну в Україні.

Читати ще: Письменниця Оксана Забужко увійшла у сотню жінок проєкту ВВС

Цього року письменниця офіційно доєдналася до журі Берлінського міжнародного кінофестивалю. За усю історію Берлінале – це лише другий раз, коли до основного складу суддів приєднався український представник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Лютого 2024 07:20
Виховані і розумні люди для уникнення подібних ситуацій роблять все необхідне щоб не заважати іншим.
Оксана до Анонім Показати IP 17 Лютого 2024 09:10
А ви так сильно переживаєте, що порушено норми еталону? Дивно
Ольга Показати IP 16 Лютого 2024 15:47
Якраз Забужко зробила все правильно. Цивілізований світ,а це виховані і розумні люди, мають усвідомити загрозу, яка йде від агресивної раші . Виховані і розумні люди мають думати ,як протистояти цій агресії, а не ховати голови в пісок як страуси, бо від того, що голови будуть в піску, агресія рашки не зникне.
Ігор Показати IP 17 Лютого 2024 12:15
Той додаток, що сповіщає про повітряну тривогу, спрацьовує голосно не зважаючи на увімкнений на смартфоні режим тиші. Достатньо з'єднання з інтернетом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus