USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

На території ЛНТУ з'явилася кленова алея

13 Жовтня 2018 10:55
На території Луцького національного технічного університету з’явилася кленова алея. Більше 50 дерев висадили сьогодні, 12 жовтня, студенти, викладачі, декани факультетів та ректор ЗВО.

Про це повідомили в інформаційному відділі ЛНТУ.

Ідея створення кленової алеї з'явилася ще навесні у студентів факультету екології, туризму та електроінженерії. Власне тоді, ініціативу подали на конкурс соціально-інноваційних проектів.

Нагадаємо, Студентська рада Луцького НТУ за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» проводили конкурс підтримки соціально-інноваційних проектів у Луцькому національному технічному університеті та відокремлених структурних підрозділах. Сумарний бюджет конкурсу становив 200 тисяч гривень.

Проект «Кленова алея» потрапив до 11 кращих, а нині його вдалося втілити у життя.

«Ми садимо тільки клени. Для них ми підготували ямки, зволожили та додали мінеральне добриво. Дерева стоятимуть до весни і ми їх не покинемо, будемо поливати та доглядати, а якщо буде потреба, то поставимо загорожу. Ми очікуємо хорошо кінцевого результату», - розповів завідувач кафедри екології та агрономії Василь Іванців.

Задіяні до висадки кленової алеї були студенти 1 курсу спеціальностей «Екологія» та «Агрономія». Склали компанію колегам й студенти машинобудівного факультету. Крім того, долучилися до корисної справи декани факультетів, викладачі та ректор Луцького НТУ Петро Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 13 Жовтня 2018 13:14
.натягнути якогось шнурка і висадити рівно - це для студентів і викладачів ВИШу як квантова фізика. краще б висадили дубовую рощу. більше відповідало б обставинам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus