USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На тлі війни в Україні: Британія понад рік проводила таємні перемовини з РФ, – Sky News

24 Вересня 2023 09:08
Британські чиновники вели таємні перемовини з представниками Кремля. У них, зокрема, йшлося про глобальну безпеку на тлі війні в Україні.

Про це пише Sky News.

Як передає видання, таємні зустрічі відбувалися в різних місцях, серед них – Відень і Нью-Йорк.

«Британія не вела жодних активних мирних переговорів, які були б спрямовані на дипломатичне врегулювання війни на території України. Інформацію також підтвердив високопосадовий британський дипломат, який брав участь у деяких із цих зустрічей», – йдеться в повідомленні.

Представник Міністерства закордонних справ, у справах Співдружності й розвитку зазначив, що зустрічі з офіційними особами нібито й справді відбувалися, однак лише тоді, коли вони були «абсолютно необхідними».

Твердження про те, що дискусії стосувалися переговорів про припинення війни на території України, він відкинув.

Напередодні ексголова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер заявив про необхідність уже почати формувати контактну групу, яка буде готувати майбутні перемовини між Україною та РФ щодо завершення війни, але початок переговорів може визначити лише Київ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus