USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На торговців фруктами з лотків у Луцьку чекають рейди

3 Червня 2014 16:33
Продавців фруктів з лотків у Луцьку перевірять на законність ведення їх діяльності. Зокрема, будуть звертати увагу на те, чи люди, які торгують, офіційно оформлені й сплачують податки.

Про це йшлося під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста в Луцькій міській раді сьогодні, 3-го червня.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев наголосив, що вивести з тіні зарплати найманих працівників, які працюють в роздрібній торгівлі – дуже складно.

«Це складне питання, ми не маємо чіткого переліку тих, хто працює в роздрібній торгівлі», - пояснює заступник мера.

Із цього приводу працівники податкової кажуть, що й вони перевіряти таких підприємців не можуть, адже немає правових підстав, мовляв, потрібне офіційне звернення від скаржників чи влади.

Зваживши на цю ситуацію, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев дав завдання Луцькій міжрайонній державній фінансовій інспекції провести виїзні перевірки продавців фруктів з лотків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 3 Червня 2014 16:48
У період економічного спаду треба менше давити на приватний бізнес. Краще би перевіряли чиновників.
континіум до лучани Показати IP 4 Червня 2014 13:15
шо лі?ви що..то градообразующе..нізя такого і думати гаспадіну яковлєву..хай і вапакі півставкі робітникам офіційно башляють і т.д..то екуноміка мать..а то її проїзводітелі..
Також лучани Показати IP 3 Червня 2014 18:03
Про який приватний бізнес мова? Тут говориться про торгівлю "з лотків". Треба розуміти, що це таке - це нелегальна альтернатива підприємцям з ринків, їх кара, те, з чим вони без кінця борються. Ці люди, лоточники, займаються торгівлею де попало, де є потік людей, а не там, де визначене місце для торгівлі, і за яке підприємець вийти не може. А чесні "чинуші" з міської ради видають негласні договори на такі "лотки" за певну винагороду. А ще, як варіант, дається пару гривень дільничому, чи муніципалу, які також закривають на це все очі, і навіть "кришують" - уявіть собі, таке явище ще є....
про до Також лучани Показати IP 4 Червня 2014 13:16
сємєчкі та урни давай!клімчука і кривіцкого помним!вернітесь панове!віте просять
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Червня 2014 20:33
великий бізнес зачіпати не можна, бо надають по шапці, от взялись за лоточників. давно з бабусь злізли ? до речі, причому тут фінінспекція ? шмаркатому Яковлєву варто було поцікавитись їхніми повноваженнями
Починати Показати IP 4 Червня 2014 09:10
потрібно з ринку біля готелю "Лучеськ". І починати має санстанція. Це найбільше у місті збіговисько бродячих псів. Вони тут, у коробках з овочами і живуть і розмножуються. Схоже у нашому місті санітарного контролю взагалі нема. А от коли наведуть порядок санінспектори тоді і інші контролюючі органи можуть приступати до роботи. Бо інакше бродячі пси з котами порвуть усіх перевіряючих.
де Показати IP 4 Червня 2014 13:18
в місті збіговисько псів знають всі -прокуратура,апарат міськради,частина самих дєпутатів..а все решту тікущі от туда проблєми..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus