USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На трасі Ковель – Жовква дорожники «латають» ями

14 Квітня 2017 08:29
Працівники Служби автомобільних доріг краю розпочали ямковий ремонт Нововолинського відрізку шосе «Ковель – Жовква». Майже вся траса – в аварійному стані. Дорожники «латають» найнебезпечніші для руху місця, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Чимало нарікань викликає у водіїв незадовільний стан нововолинського відрізку дороги «Ковель-Жовква». Асфальтне покриття зруйнуване. Залатати дірки взялися ремонтні бригади із Ковеля і Володимира-Волинського.

Як розповів майстер Ковельського шляхо-будівельного управління №63 Юрій Нішта, роботи багато.

«Потрібно зачистити «кільце» від існуючого дорожнього покриття, від сміття, від бруду. Ми вчора виконували роботу і зараз забезпечуємо промивку бітумною емульсією – це в’яжучі матеріали для дороги», – розповів Юрій Нішта.

Про аварійний стан шосе неодноразово інформували керівництво області, наголошує заступник Нововолинського міського голови Володимир Рожелюк.

«За наполяганням міського голови пішов рух. Правда, не суцільний ремонт, як ми цього хотіли, а ямковий. Уже 500 квадратів поклали. Надіємось, що тих коштів, які заклали, вистачить зробити ремонт в межах міста і пройти до Володимира», – каже Володимир Рожелюк.

До слова, Служба автомобільних доріг області планує наступного року капітальний ремонт траси «Володимир-Волинський – Нововолинськ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus