USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі на ремонт доріг передбачили майже 9 мільйонів

22 Травня 2016 14:13
На капітальний ремонт доріг у Ковелі цьогоріч передбачили 8 мільйонів 687 тисяч гривень. Ремонтні роботи будуть проводитися на умовах співфінансування з обласним бюджетом, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Зокрема, у міському бюджеті 2016 року на ці потреби передбачено 5 мільйонів гривень. Відповідно до затвердженого плану ПАТ «Ковельське ШБУ-63» вже провели поточний ремонт доріг на вулиці Володимирській, Незалежності, Винниченка, Степана Бандери, Павлова, Ватутіна, Брестській, Заводській, Леонтовича, Стуса, Липинського, Київській, провулок Шевченка, перехрестях вулиць Будищанська-Загородня, Грабовського-Суворова, М.Левицького-Церковна, - повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

Заплановано полагодити дорожнє покриття на вулиці Ветеранів, Я.Мудрого, Лисенка, Фестивальній, Б.Хмельницького, перехресті вулиць Грабовського-Симоненка.

Окрім того, наразі капітально відремонтували частину вулиці Володимирської, виконуються роботи на вулиці Брестській, а згодом розпочнуться на вулиці Ватутіна. Окрім того, до кінця року передбачено провести капітальний ремонт доріг на вулиці Грушевського, Т.Боровця, Черняховського, Відродження, Шевченка, Достоєвського, М.Левицького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГРЕЙДЕР Показати IP 23 Травня 2016 00:12
ВИ ПЕРЕВІРТЕ ,ЩО ЯК І ДЕ ЗРОБИЛИ-ПОМИЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus