USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На трасі Київ-Ковель через туман зіткнулися 7 автомобілів. ФОТО

16 Вересня 2016 14:53
Дорожньо-транспортна пригода за участю семи автомобілів сталася сьогодні, 16 вересня, на світанку поблизу села Городець Володимирецького району на автодорозі Київ-Ковель.

Травми отримали четверо осіб. Учасники автопригоди стверджують, що зіткнення відбулося через густий туман і, відповідно, погану видимість на дорозі.

Про це повідомили у прес-службі рівненської поліції.

Поліцейські встановили, що водій вантажівки «RENAULT», рухаючись у напрямку Володимирця в’їхав у мікроавтобус, який прямував у попутному напрямку. Внаслідок цього, за інерцією, автівка зіткнулася ще з одним транспортним засобом. В цей час три мікроавтобуси, які знаходилися позаду «RENAULT» загальмували і зупинилися. Втім водій автомобіля «MERCEDES Sprinter», не зорієнтувавшись у ситуації, в’їхав у мікроавтобус, який знаходився попереду. Після цього за ланцюговою реакцією відбулося подальше зіткнення автомобілів.

Внаслідок ДТП 55-річну жительку Сарн із закритим уламковим перелом стегнової кістки зі зміщенням госпіталізовано до Сарненської ЦРЛ. Також із забоями та ссаднами до лікарні доставили 52-х і 54-річну сарненчанок та 36-річну жительку Костополя. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Наразі на місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Ще одне фото з місця аварії опублікував сьогодні у Фейсбуці голова Волинського осередку Народного Руху Дмитро Климук.

На фото видно два буси марки Mercedes Sprinter, в яких пошкоджена передня частина – капот, решітка радіатора, бампери, оптика тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Вересня 2016 15:33
останнє фото показує стан корчів на дорогах...
Анонім до Анонім Показати IP 17 Вересня 2016 10:16
після доповнення матеріалу воно стало передостаннім)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus