USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На трасі «Київ-Ягодин» - жахлива ДТП: медиків чекали майже годину

19 Серпня 2016 12:21
На міжнародній трасі “Київ-Ковель-Ягодин” поблизу села Старі Кошари Ковельського району сталась жахлива аварія: авто перекинулось догори дном. Причини автопригоди з’ясовують.

Аварія сталась сьогодні, 19-го серпня, близько 10.00 ранку. Поки відомо, що за кермом була жінка. Від удару вона вилетіла з автівки, - пише КОРДОН.

Очевидці аварії негайно ж почали надавати першу медичну допомогу постраждалій. “Швидку” чекали понад 40 хвилин. Водійка жива, але сильно постраждала, особливо, зі слів очевидців, у неї переломи грудної клітки та ребер. Поки чекали медиків, жінка декілька разів втрачала свідомість.

Щоб хоч якось допомогти, свідки почали зупиняти автомобілі, аби знайти розчин аміку. Тільки у четвертій зупиненій автівці знайшли потрібний розчин – у попередніх не було аптечок.

Працівників поліції чекали теж надто довго – їх не було більше години.

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги спростовує інформацію, опубліковану в інтернет-виданні КОРДОН, про прибуття на місце ДТП за годину. Згідно з даними GPS навігатора, відстань в 14 кілометрів від станції до місця пригоди швидка допомога подолала за 10 хвилин.

P. S. Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги спростував інформацію, опубліковану в інтернет-виданні КОРДОН, про прибуття на місце ДТП за годину. Згідно з даними GPS навігатора, відстань в 14 кілометрів від станції до місця пригоди швидка допомога подолала за 10 хвилин.

Окрім цього, в центрі екстреної медичної допомоги спростували інформацію про наявність переломів у водія автівки, яка постраждала внаслідок ДТП. Жінка отримала травми сережньої тяжкості - струс мозку, забій грудної клітки та поперекового відділу хребта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
віто Показати IP 19 Серпня 2016 13:07
поліцейські групи швидкого реагування, з помпою представлені в Луцьку біля драмтеатру, сидять без пального? Чи їм пох р е ну, аби зарплату платили?
? до віто Показати IP 19 Серпня 2016 14:23
Чому мотаються по місту назустріч одна одній цілодобово?Де набратися пального на такі перегони?
Тот парень Показати IP 19 Серпня 2016 13:23
Якого бена ті КОПчики так довго сунуть на нових Авто?П'ємо каву і нехай всі помирають! Того шо ми граємося в Поліцію!
Ірина Показати IP 19 Серпня 2016 13:25
в європу впевненою ходою. швидше у кам*яний вік ми прямуємо досить впевнено.
рома Показати IP 19 Серпня 2016 13:39
водії загрузіть свої аптечки всім необхідним! Слава Богу, що жива! Видужуйте швидше. Шкода що так сталося.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2016 14:04
Брехня, що бригада ЕМД їхала 40 хвилин!!! На місці виклику бригада прибула за 20 хвилин МАКСИМУМ!!!!!Для чого писати неправдиву статтю та котити бочку на когось!!!
очевидець Показати IP 19 Серпня 2016 14:26
Я чув, як викликали то скажу що не більше 10 хвилин пройшло і одна за одною дві машини приїхало, а потім і УАЗ прителепав, так-що то брехня за 40 хвилин. Краще давайте стукати до ВЛАДЦІВ, щоб нормальні машини швидкій дали
Місцевий Показати IP 19 Серпня 2016 15:53
приїхали досить оперативно, не те що поліція, певне за хвилин 10-13 і їх дії бачив, досить впевнені і кваліфіковані молодці вони.
Сеня до Місцевий Показати IP 19 Серпня 2016 18:43
Їхав в той час,коли авто лежало в куветі,дівчині надавали допомогу,а скорі дві їхали біля заправки старі кошари,,поліції,,не було,тож судити швидку думаю не треба,бо на такому транспорті добиратися на виклики важко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus