USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На центральному пляжі Луцька – уроки з плавання для дітей

1 Серпня 2018 13:41
Близько 70 дітей із різних мікрорайонів міста долучилися до фестивалю спорту. Протягом усього дня вони братимуть участь у різноманітних конкурсах і змаганнях, а також вчитимуться плавати.

Загальноміський захід, покликаний сприяти оздоровленню дітей у літній період, пропагуванню здорового способу життя, відбувається на території центрального парку Луцька 1 серпня.

Як розповіла заступниця директора комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Надія Петрик, подібний спортивно-оздоровчий захід для дітей – непоодинокий випадок, адже протягом цілого літа працівники осередків комунального закладу в різних мікрорайонах міста проводять численні оздоровчі дійства.

Цього разу спортивне свято організували на центральному пляжі міста, аби діти мали змогу поплавати.

«Загалом у літній період відбуваються всеукраїнські акції, до яких ми долучаємося, і проводимо фізкультурно-оздоровчі, спортивно-масові заходи. Це «Олімпійське літо», «Школа плавання», «Парки і сквери» та «Червона картка». Всі ці всеукраїнські акції ми об’єднуємо», – зазначила Надія Петрик.
До програми фестивалю спорту для дітей входять змагання з міні-волейболу та різноманітні спортивні конкурси, зокрема, стрибки на скакалці, набивання тенісної кульки чи набивання футбольного м’яча за 30 секунд, а також уроки з плавання.

«Ми (на центральний пляж, – ВН) прийшли не на годину чи дві, ми прийшли на цілий день. Тому протягом усього дня будемо проводити ігри, конкурси та забави», – наголосила Надія Петрик.

І додала, що діти із задоволенням долучилися до заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оля Показати IP 1 Серпня 2018 15:08
А хіба там можна купатися? Тож казали, що в Стиру не рекомендують плавати................
От неуважна до Оля Показати IP 1 Серпня 2018 16:40
Ну Вам жє чєловєчєскім язіком написано - ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПЛЯЖІ - УРОКИ З ПЛАВАННЯ ! Де бодай одне слово про Стир та про воду ? НЕМАЄ ! Уся суть в піску, ОЛЬГО !!!!!! В ПІСКУ СССС**ТЬ, ОЛЬГО !!!!! Там же і плавають в піскууууууу !!!!!!!!! Ви ж читайте, що написано, ОЛЬГОООООО !!!!!
До Олі Показати IP 1 Серпня 2018 16:32
Ольго от чому Ви прискіпуйтеся ! Не важливо, що на фото виключно трава! Не важливо і те що на суходолі (До програми фестивалю спорту для дітей входять змагання з міні-волейболу та різноманітні спортивні конкурси, зокрема, стрибки на скакалці, набивання тенісної кульки чи набивання футбольного м’яча за 30 секунд, а також уроки з плавання.) Головне, що усе це, с.ка - УРОКИ З ПЛАВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ - НА ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПЛЯЖІ ЛУЦЬКА. АБАЛЬДьЄТЬ, ПРАДА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus