USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Турійщині попрощалися з 26-річним Героєм Артуром Новосадом

5 Жовтня 2023 09:16
У розквіті молодих літ, виборюючи волю та мирне майбутнє для нас та прийдешніх поколінь, віддав життя за Україну Артур Новосад із села Дуліби на Турійщині. Наприкінці червня він приєднався до українського воїнства у боротьбі з московською ордою. А 27 вересня воїн прийняв останній бій біля Марʼїнки на Донеччині.

Про це повідомили в Турійській громаді.

Заквітчано-сумним зустрічало село Дуліби земляка. Осінні квіти, вистелені вздовж дороги, пахли гіркотою полину, який із смутком проникав глибоко в серця рідних, односельчан, друзів та знайомих Артура.

Він назавжди повернувся у місцину, де виріс, де усе рідне та знайоме. Повернувся Героєм… З військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. За його душу піднеслася спільна молитва, на його честь прозвучали Державний Гімн, тричі «Слава!» і військовий салют.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus