USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На українсько-польському кордоні страйкують польські митники

15 Червня 2016 12:59
На час страйку польських митників власників автомобілів на іноземній реєстрації не штрафуватимуть за протермінування на один день строку перебування на території України. Про це під час брифінгу розповів в.о. начальника Львівської митниці ДФС Володимир Шокало, - пише "Вголос".

Так, на українсько-польському кордоні кілька днів триває локальна акція польських митників у формі почергових страйків у пунктах пропуску з вимогами підвищення заробітної плати. Це так званий "італійський страйк" польської митної служби, який проявляється у тому, що митники дуже ретельно, прискіпливо та повільно перевіряють кожен автомобіль, унаслідок чого виник транспортний колапс.

Нагадаємо, днями Інформаційне агенство Волинські Новини писало про черги на кордоні з 800 автомобілів.

Як повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону, пункт пропуску «Рава–Руська - Хребенне» на українсько-польському кордоні (Львівська область) сьогодні, з огляду на ситуацію, працювати не буде.

«Просимо врахувати зазначену інформацію перед плануванням поїздки через кордон, за можливості, прямувати в більш вільні сусідні пункти пропуску», - зазначається у повідомленні.

Зазначимо, що поляки не попереджали українців про страйк, оскільки він є не офіційним. У такому режимі поляки працюватимуть до 20 червня, коли має засідати уряд Польщі, під час якого буде вирішено питання подальшої долі митників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus