USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На українському ринку з'явився Jeep Renegade

11 Квітня 2017 13:00
Після тривалих переговорів з концерном FIAT (щодо ціноутворення) офіційний імпортер бренду Jeep в Україні повідомляє про перші поставки компактного кросовера Renegade. Це перша модель Jeep, яка вироблена в Італії. Автомобіль був розроблений спільно італійськими та американськими інженерами і дизайнерами. Новий Jeep Renegade доповнює існуючу модельну лінійку автомобілів бренду, заходячи в зростаючий нині сегмент маленьких позашляховиків B-SUV та залишаючись водночас вірним філософії Jeep.

Семисекційна радіаторна решітка, великі круглі фари, трапецієподібні колісні арки, обтічні форми в поєднанні зі скошеними лініями формують вигляд харизматичного Jeep Renegade. Створений на базі Fiat 500L з несучим кузовом, незалежною підвіскою нової розробки зі стійками Макферсон на передній осі, стійками Чепмен на задній, а також з дисковими гальмами на всіх чотирьох колесах він є повноцінним представником легендарного бренду.

Автомобіль має посилені стійки амортизаторів і важелі, за допомогою чого дорожній просвіт піднято до значних 220 мм, що є рекордним для кросоверів B-класу. Кути в'їзду та з'їзду складають 30,5 та 34,5 градуса відповідно, ходи підвісок - 205 мм, а глибина подоланого броду - 480 мм. При гарній погоді і наявності бажання, водій може перетворити свій Jeep Renegade в справжній позашляховик без верху – кросове, оснащений мобільними панелями з скловолокна My Sky на даху, керувати якими можна за допомогою електроприводу або ж знімати вручну. В останньому випадку панелі можна зберігати, наприклад, в багажнику.

Інтер'єр автомобіля виконаний в стилі, який дизайнери назвали «Тек-Тонік». Він характеризується комбінацією м'яких і тактильних форм з міцними і функціональними деталями. Основні поверхні, такі як панель приладів, перетинаються з функціональними елементами, створюючи унікальний скульптурний елемент.

У салоні Jeep Renegade, за традицією, встановлена система UConnect® розважальна з 5 або 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, яка підтримує функції Bluetooth, DAB і HD радіо, Sirius, USB і AUX і відтворення аудіо/відео. При цьому замість традиційної приладової панелі водія чекає 7-дюймовий кольоровий монітор.

Вже в базовій комплектації автомобіль має сім подушок безпеки і всі відповідні сучасні технології активної безпеки, такі як система стеження за сліпими зонами, контроль смуги руху, виявлення ТЗ, що рухаються перпендикулярно, запобігання перевороту і т.д.

Автомобілі оснащуються бензиновими двигунами і пропонуються у варіантах з повним або переднім приводом, з 6-ти або 9-ти ступінчастою автоматичною коробкою передач.

На українському ринку поки будуть представлені три комплектації - Longitude (1,4 літра, FWD, орієнтовна вартість 620 тис.грн) та Limited (1,4 літра, FWD/4WD, вартість від 740 тис.грн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 11 Квітня 2017 16:10
Це надзвичайно важлива новина. Особливо для волинян з зарплатою менше 4 тис.грн/міс.)))
Кастрюлька Показати IP 11 Квітня 2017 21:29
заощаджу на комуналцi - куплю джипа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus