USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На усунення ям і тріщин на волинських дорогах витратять майже 50 млн

18 Лютого 2019 19:12
На послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг державного значення Волинської області цього року планують витратити 49,129241 мільйона гривень.

Низку відкритих торгів з публікацією англійською мовою через систему публічних закупівель Prozorro оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 березня. А аукціони мають розпочатися 25 квітня.

Так, на ремонт тріщин асфальтобетонного покриття хочуть скерувати 4,242859 мільйона гривень. Йдеться про герметизацію тріщин в асфальтобетонному та цементобетонному покритті плавильно-заливальною машиною; навантаження та розвантаження мастики на транспортні засоби.

Ще 23,18561 мільйона гривень витратять на влаштування захисних шарів покриття емульсійно-мінеральними сумішами: ліквідацію вибоїн, влаштування одиночної поверхневої обробки з одним розсипом щебеню, влаштування вирівнювального шару злитої емульсійно-мінеральної суміші тонкошарового дорожнього покриття й ущільнення асфальтобетонного шару.

На ремонт пошкоджень, руйнувань і влаштування поверхневих обробок заплановано спрямувати 16,324439 мільйона гривень. Йдеться, зокрема, про холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, перевезення крихти самоскидами, ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття без розламування старого покриття та ущільнення асфальтобетонного шару.

Своєю чергою, ремонт дорожнього одягу та покриття емульсійно-мінеральними сумішами оцінили в 5,376333 мільйона гривень. Він включатиме ліквідацію вибоїн машиною для ямкового ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus