USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На утримання дороги на Волині витратять понад 30 млн

31 Жовтня 2022 08:07
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила торги на послуги з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/.

Ідеться про два тендери на сайті Prozorro: на послуги на ділянці 51-73,6 кілометра (очікувана вартість – 15,6 мільйона гривень) і на ділянці 73,6-87,5 кілометра (очікувана вартість – 18,5 мільйона гривень).

Пропозиції від учасників прийматимуть до 2 листопада.

Роботи включатимуть холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, перевезення асфальтогрануляту, ліквідацію вибоїн, влаштування вирівнювального шару для підсилення дорожнього одягу та вирівнювання поперечного профілю покриття, розлив бітумної емульсії, ущільнення асфальтобетонного шару, холодне фрезерування напливів і нерівностей, планування узбіч автогрейдером, видалення порослі кущів і збирання зрізаних гілок.

Ці послуги мають надавати до 31 грудня 2022 року.

Читати ще: На утримання 24 км траси Київ–Ягодин витратять 33 млн

Нагадаємо, на послуги з експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення Луцького, Камінь-Каширського та Володимирського районів планують витратити до 35 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus