USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На вірність Україні присягнули більше тисячі мобілізованих, серед них - волиняни

10 Лютого 2015 09:28
На вірність українському народу на плацу Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, присягнули майже 1200 відмобілізованих. Про це інформує Громадське. Волинь.

Бійці дали клятву на вірність своїй державі у неділю, 8 лютого.

Військові, серед яких чимало добровольців, зізнаються – сьогодні, в скрутний для країни час, слова присяги набувають більшого і глибшого значення.

Складали присягу військові із усіх областей України. Так, лави мобілізованих поповнило чимало вихідців із Луганської і Донецької областей. Бійці кажуть, коли почули про мобілізацію , то одразу ж звернулися до військкоматів, аби воювати за Україну.

Також серед відмобілізованих є і військові, які воювали у складі добровольчих підрозділів, а сьогодні приєднались до лав Збройних Сил.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus