USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Більше 700 майбутніх бійців склали присягу, серед них - волиняни

24 Лютого 2015 08:00
На плацу Рівненського 223-го загальновійськового полігона присягу українському народу склали ще 715 військовослужбовців, серед яких були й волиняни. Урочистості відбулися в понеділок, 23 лютого, – інформують наші колеги з Громадського. Волинь.

715 майбутніх бійців прибули з територіального управління «Північ».

Вони пройшли загальновійськову підготовку на полігоні, через 15 днів відправляться у зону бойових дій. Серед них – 70% добровольців та 30% – мобілізованих бійців. Також, в лавах мобілізованих – 8 жінок.

«Умовно майбутніх бійців можна поділити на дві категорії. Перші – це ті, які служили в армії при радянському союзі та давали присягу на вірність радянському народу. Друга – це добровольці», – зазначив начальник 223 загальновійськового полігону полковник Олександр Ніколайчук.

Також він повідомив, що бійці не відразу відправляться у зону АТО, а пройдуть необхідну підготовку та бойове злагодження.

«Тут, на полігоні, вони пройшли лише індивідуальну підготовку. П’ять днів загальновійськової підготовки і десять фахової. Через 15 днів ми маємо їх відправляти у різні війська. Але це не означає, що вони через 15 днів мають потрапити в АТО. Вони мають ще 15 днів прослужити, провести бойове злагодження», – зазначив полковник.

«Настрій у хлопців - відмінний та патріотичний. Люди налаштовані надзвичайно добре. Чоловіки вчаться. Ніхто нікуди не втікає. Майбутні бійці проходять підготовку і освоюють свої професії. У бійців змінилось відношення до армії та своєї особистої підготовки», – заявив Ніколайчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus