USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На війні в Україні загинув доброволець з Естонії

2 Жовтня 2023 10:38
На війні в Україні загинув громадянин Естонії Танель Кріггуль. Він вступив в Інтернаціональний легіон, щоб допомогти захиститися від російської окупації. Це вже другий естонець, який загинув в Україні.

Про це повідомило естонське видання Postimees, передає Главком.

Танель Кріггуль з позивним Стінгер воював в районі міста Лиман Донецької області. Будинок, в якому він жив разом з товаришами по службі, атакував російський дрон-камікадзе.

Вибух був настільки потужним, що від будинку майже нічого не залишилося, окрім купи уламків. Про смерть естонця виданню повідомили три джерела, які воюють у тому ж легіоні.

Читати ще: На війні в Україні загинув доброволець з Нової Зеландії, який врятував із підвалу в Бахмуті українського бійця

«Невеликий приватний будинок, де Кріггуль жив зі своїм товаришем по службі, був уражений російським військовим безпілотником в суботу ввечері», – повідомляють у Postimees.

Як зазначають у виданні, чоловік вступив до лав інтернаціонального легіону минулого року.

У березні під Бахмутом у Донецькій області загинув колишній офіцер Сил оборони Естонії Іво Юрак. Він став першим естонцем, який загинув на війні в Україні.

Як повідомлялося раніше, на війні в Україні загинув доброволець із Колумбії на ім'я Алехандро Еррера Евіа. У лавах ЗСУ він протистояв російській агресії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus