USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На війні за Україну загинуло вже 16 білоруських бійців

14 Листопада 2022 20:22
У Києві відбулося прощання із загиблим за Україну білоруським добровольцем. Громадянин Білорусі, ім'я якого не розголошують з міркувань безпеки його рідних, загинув у боях на сході нашої держави.

Про це повідомила пресслужба полку імені Кастуся Калиновського, у якому служив воїн.

Він став 16-м громадянином Білорусі, що загинув під час боїв на боці України з лютого 2022 року.

Нагадаємо, у травні стало відомо про смерть на війні білоруського командира загону на позивний Волат. А 26 червня під час боїв за Лисичанськ загинув командир батальйону «Волат» полку імені Кастуся Калиновського Іван із позивним Брест.

Довідка

Полк імені Кастуся Калиновського було сформовано у березні цьогоріч на території України з громадян Білорусі як батальйон та наприкінці травня цього року реорганізовано в полк, названо на честь національного героя Білорусі Кастуся Калиновського – одного з лідерів повстання білорусів, поляків, литовців та українців проти російської імперії у 1863 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus