USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Війна забрала життя двох патріотів з Нововолинської громади

6 Травня 2022 19:19
Сумна звістка прийшла у Нововолинську громаду, яка втратила двох патріотів – Богдана Білоконя й Сергія Сеня.

"Війна знову забрала в нас кращих синів. У боротьбі з російським окупантом загинуло двоє мешканців Нововолинської громади. Солдат Богдан Білоконь з Грибовиці та старший солдат Сергій Сень з Нововолинська віддали свої життя за Україну. Найщиріші співчуття родинам загиблих! Вічна пам‘ять Героям! Інформацію щодо прибуття тіл і прощання повідомлю, як тільки буде відомо", – повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

Заразом, у повідомленні громади Грибовиці у Facebook уточнили, що Богдан Білоконь загинув на полі бою 3 травня.

"Загинув наш ГЕРОЙ УКРАЇНИ, Білоконь Богдан Сергійович, прекрасна, щира, добра людина (про яку можна писати і писати гарні слова), чудовий син, брат, друг. У це неможливо повірити, як неможливо передати весь біль та сум від втрати… Війна забирає найкращих...

Він прагнув миру і загинув, захищаючи родину та Україну! Його односельчани зможуть тільки прочитати про захисника, героя, сміливця у підручниках з новітньої історії української держави. Коли закінчиться війна", – йдеться в повідомленні на сторінці громади у Facebook. Бійця поховають у рідному селі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus