USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині обрали «Кращого за професією»

14 Серпня 2009 13:00
Вчора, 13 серпня, у приміщенні УМВС України у Волинській області провели конкурс на визначення «Кращого за професією» серед працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У конкурсі брали участь двадцять оперуповноважених ВКМСД зі всіх районів області. Такі конкурси проводяться раз у два роки. Конкурс складається з трьох етапів. Перший – регіональний. Спочатку заступники начальників міськрайвідділів по роботі з персоналом влаштували конкурс на місцях між працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей. Обрали кращих, які пройшли у другий етап – обласний.
Як інформує сайт волинських правоохоронців, у другому етапі учасники показали свої знання з матеріальної частини та міри безпеки при поводженні зі зброєю, функціональної, медичної і фізичної підготовки, а саме стрільби, віджимання та тактики рукопашного бою.
Організаторами та суддями конкурсу були виконуючий обов’язки начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області підполковник міліції Микола Побережнюк, старший оперуповноважений ВКМСД УМВС майор міліції Василь Лесь та старший інспектор відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС капітан міліції Анатолій Якимович.
По закінченню змагань судді підбили підсумки і зробили висновок, що всі учасники показали хороші результати. Третє місце посів оперуповноважений ВКМСД Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Роман Балик. Друге виборов оперуповноважений ВКМСД Нововолинського МВ УМВС в області старший лейтенант міліції Богдан Білоконь. Та перше місце у змаганнях обласного конкурсу зайняла старший оперуповноважений ВКМСД Луцького МВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Олена Хільчук.
Саме їй – прекрасній половині у міліцейських погонах, – у жовтні цього року надається право представляти Волинську область та виборювати звання «Кращого за професією».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
магда Показати IP 14 Серпня 2009 19:19
а знаєте, це чудова ідея! Мабуть кращого за професією треба "шукати" серед владців, керівників контролюючих органів і лікарів. дійсно, там - може неповносправних, які за гроші прийшли, за великі гроші працюють і нуль знань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus