USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Водохреще в області запрацюють пости рятувальників

18 Січня 2016 11:01
Волинські рятувальники ведуть активну підготовку щодо збереження життя громадян під час святкування Водохреща.

Про це під час оперативної наради у стінах Волинської ОДА сьогодні, 18 січня, повідомив начальник ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

Він зазначив, що задля забезпечення заходів безпеки купання волинян на місцевих водоймах протягом Водохреща, яке православні віряни святкують 19 січня, спеціально будуть функціонувати пости рятувальників. Зі слів МНСника, вони працюватимуть у посиленому режимі.

Окрім цього, охочим до екстремального купання роздаватимуть спеціальні листівки з правилами поведінки на воді, зокрема, у зимовий період.



Окрім цього, голова Волинської Ода Володимир Гунчик зазначив, що питання виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних зі складними погодними умовами на теренах області, залишається на контролі.

Він звернувся до керівників структур ДСНС Волині із вимогою щоденно, в режимі через кожні 4 години, давати інформацію у штаб по безпеці, про стан із питань надзвичайних ситуацій в області, а також залучати додаткові ресурси, якщо у цьому виникне потреба з огляду на ожеледицю на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus