USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині тестуватимуть нову систему оповіщень про надзвичайні ситуації

3 Вересня 2022 08:59
Із 7 вересня в багатьох областях України, зокрема й на Волині, тестуватимуть нову систему оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації.

Про це повідомили в ДСНС.

Інформацію розсилатимуть через операторів мобільного зв’язку «Київстар», Vodafone та lifecell. Повідомлення надходитимуть абонентам, які перебувають у радіусі дії обраних базових станцій мобільного зв’язку.

Звуковий сигнал повідомлення звучатиме навіть тоді, якщо звук на телефоні вимкнений.

Приймати повідомлення від системи Cell Broadcast можуть переважно мобільні телефони (смартфони), які вироблено не раніше, ніж 2019 року, мають операційну систему Android версії 11 та вище, або iOS від версії 14.5, але перелік моделей смартфонів розширюватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мойша Показати IP 3 Вересня 2022 11:25
Та вже фатає цих ситстем, запутатися мона, треба одну ефективну, надійну та всеохоплюючу !
Лучанка Показати IP 3 Вересня 2022 17:32
А якщо телефон наведе рузького, коли звучатиме в режимі без звуку? Чи маньяка? Чи ще якось "спалить" свого власника? Ви що, американських жахів не дивились? Дайте людям вибір!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus