USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ДЮСШ має серйозні проблеми із фінансуванням

28 Січня 2016 18:45
Вихованці дитячо-юнацької спортшколи з року в рік все менше їздять на змагання. Як пояснює директор закладу, причиною цього є неналежне фінансування. Ситуація складна й цього року, адже коштів запланували виділити з обласного бюджету лише половину від потреб.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму сьогодні, 28-го січня.

Керівник обласної ДЮСШ Богуслав Галицький розповідає про негативну тенденцію останніх років.

«Якщо порівняти ситуацію за останні три роки, то вона з року в рік гірша: у 2013 році у нас було 64 виїзди на змагання, з них 44 фінансувались спонсорським коштом і лише на 20 заходів вистачило бюджетних грошей, у 2014-му році їздили на 62 змагання, з бюджету кошти були на 21, у 2015-му році відвідали наші спортсмени лише 32 змагання, з яких 10 – фінанси обласного бюджету. Зваживши на те, що зараз подорожчали білети, харчування, то у 2016-му році передбачених коштів вистачить лише на харчування. Також на спортивно-масові заходи нам мають передбачити лише половину від минулорічного фінансування», - розповів Галицький.

Окрім того, від повідомив, що в обласній ДЮСШ є проблеми й з штатами, які недоукомплектовані більш, ніж на 20 працівників, мовляв, навіть на це бракує грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вова Показати IP 28 Січня 2016 19:02
Чомусь я й не здивований що й цій владі на дітей п.....й. Чого чекати - Гузь депутат, Ярмольський очолив район, Палиця ........ куди котимось?
Богуславу Показати IP 29 Січня 2016 10:31
Ну спонсор чомусь не хоче такому чоловіку давати гроші..... є ряд причин. Основна з них - це те що Богуслав володіє навиками Гудіні. вміє показувати фокуси із зникненням коштів..... ну а про виїзди, то популізм. Команда просто пересталата їздити на схід та прифронтові териротрії. Ситуація така в країні. Не плутайте грішне з праведним
Лучанин Показати IP 31 Січня 2016 13:12
Галицький, менше красти треба, дочці квартира, машина...і грошей не має
полішук до лучанина Показати IP 1 Лютого 2016 17:20
а ти що зробив і заробив за свое життя-чи крім жаби нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus