USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині під колесами «Мерседеса» загинула велосипедистка

25 Січня 2019 10:25
У Камені-Каширському під колесами «Мерседеса» загинула 56-річна велосипедистка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі поліції Волині.

Повідомлення про ДТП надійшло у поліцію сьогодні близько 3 години ночі. На вулиці Ватутіна у Камені-Каширському перехожі виявили тіло жінки без ознак життя, поблизу якої знаходився велосипед. Відомо, що жінка загинула внаслідок автопригоди.

Водій з місця пригоди зник.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили та затримали транспортний засіб, на якому було скоєно автопригоду. Правопорушником виявився 21-річний житель райцентру Камінь-Каширський.

Керуючи легковим автомобілем «Mercedes-Benz», водій допустив наїзд на велосипедистку, яка рухалася у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди жінка загинула.

Автомобіль правопорушника затримали та помістили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

На місці події працює поліція. Відомості за цим фактом внесуть до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті, зокрема, передбачає до восьми років позбавлення волі. Перевірка триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
з района Показати IP 26 Січня 2019 10:35
це син місцевого лісного олігарха депутата облради Буська, Відкупиться- в нього тут всі і вся куплені з потрохами, Декілька років назад зять збив насмерть жінку-бабло порішало все
поліщук Показати IP 26 Січня 2019 14:15
Цей БУСЬКО очолює місцеву лісну мафію -увесь крадений ліс з района і з сусідніх районів збувається в нього на фірму під назвою АРБО- за неділю експортує десятки фур з палетом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus