USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині 5 автомобілів витягли зі снігу пожежними автоцистернами

29 Січня 2014 09:09
Рятувальники надали допомогу 11 громадянам під час складних погодних умов. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

27 січня чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС у Волинській області 5 разів залучались для надання допомоги громадянам у зв’язку із погіршенням погодних умов.

Рятувальники ДПРП-20 смт Торчин Луцького району на пожежній автоцистерні підвищеної прохідності витягнули автомобіль «швидкої» допомоги з снігового замету. Бійці ДПРЧ-18 смт Іваничі допомогли медикам дістатися до села Лугове Іваничівського району та доправити породіллю до карети «швидкої» допомоги.

У Володимир-Волинському районі поблизу сіл Ізов та Зимно рятувальники чергової варти ДПРЧ-7 з райцентру пожежною автоцистерною витягнули з снігових заметів 3 легкових автомобілі, а бійці ДПРЧ-5 міста Нововолинськ у мікрорайоні Шахтарський допомогли водію транспортного засобу, що перевозив хліб та потрапив у замет.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus