USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині рятувальники витягли зі снігових заметів швидку та автобус з людьми

21 Січня 2024 12:56
Волинські рятувальники надали допомогу водію швидкої допомоги та витягли зі снігового замету рейсовий автобус, в якому перебували люди.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Сьогодні вранці рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин пожежним автомобілем за допомогою буксирувального троса відтягли з снігового замету автомобіль швидкої допомоги «103» між Торчином та селом Хорохорин.

У зв’язку з погодними умовами водій авто не впорався з керуванням та автівка застрягла у сніговому заметі.
Крім того, черговий підрозділ 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко за допомогою пожежного автомобіля витяг автобус з снігового замету та відновив рух дорогою іншим автівкам.

Читати ще: У Любешеві в квартирі вибухнув газовий балон, постраждав чоловік

Подія трапилась поблизу села Гумнище Луцького району.

У зв’язку з погодними умовами водій автобуса не зміг подолати снігові намети, які утворилися на дорозі, транспорт застряг посеред проїжджої частини дороги та перекрив рух іншим авто.

У салоні автобуса перебували водій та чотири пасажири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus