USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині BMW збив дорожній знак та перекинувся. Фото

25 Вересня 2023 14:17
Автопригода трапилася днями у Ковелі на вулиці Незалежності. Учасниками були два автомобілі: Opel та BMW.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Поліцейські встановили, що водій Opel під час повороту ліворуч не надав дорогу автомобілю BMW, що на великій швидкості рухався в зустрічному напрямку. Останній збив дорожній знак та перекинувся. На щастя, у ДТП ніхто не отримав травм.

Під час спілкування з водієм BMW, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити освідування він відмовився.

Інспектори з’ясували, що упродовж останнього року чоловіка вже притягували до відповідальності за нетверезе водіння. Крім того, суд двічі позбавляв його права керування. Цього разу жодних документів на право керування громадянин теж не мав.

На обох керманичів патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а на водія BMW – ще цілу низку адміністративних матеріалів. Зокрема, за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 25 Вересня 2023 17:03
"Поліцейські встановили, що водій Opel під час повороту ліворуч не надав дорогу автомобілю BMW, що на великій швидкості рухався в зустрічному напрямку." Можливо водій опеля був впевнений у безпечності свого маневру, але тут водій БМВ на великій швидкості.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus