USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «Chery Amulet» злетів у кювет: водій загинув

19 Червня 2016 17:09
Автомобіль «Chery Amulet» сьогодні на вулиці Ковельській у райцентрі Володимир-Волинський з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП водій загинув, 4 пасажирів госпіталізували.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

ДТП сталася близько 13 години. За кермом автомобіля «Chery Amulet» перебував 29-річний житель райцентру. Ймовірно, він не впорався з керуванням і з’їхав у кювет та перекинувся. Слідчі провели детальний огляд місця події.
Внаслідок автотранспортної пригоди водій загинув на місці події. В автомобілі перебували також 4 пасажирів: 14-річна, 12-річний, 42-річний та 28-річний жителі Володимир-Волинського району. Їх госпіталізовали в травматологічне відділення Володимир-Волинської райлікарні. Зокрема, у 14-річної потерпілої медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій м’яких тканин лоба.

Слідчі кваліфікуватимуть подію за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Червня 2016 18:05
Звертаю на статистику смертельних ДТП в області. В основному, Володимир і Нововолинськ. Чому? По кількості населення та навантаженості транспорту це не не Чікаго і не Осака?
User до ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Червня 2016 22:05
Прикордонний регіон. Полішуки гасають на дешевих нерозмитнених коритах, які розбити не дуже то і шкода. От тільки, на жаль, своє життя та життя інших не цінують.
полюх до User Показати IP 20 Червня 2016 09:38
Ой як добре що не полішуки не" гасають" а іздять чемно! та ще й тільки на YIP авто !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus