USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині собака покусав 9-річного хлопчика

7 Жовтня 2015 12:13
У приміському селі Вербка поблизу Ковеля пенсіонер вигулював без намордника свою німецьку вівчарку по кличці «Барон», і не зміг вчасно попередити її напад на дитину, - інформує сайт Kowel.com.ua.

Так, у провулку Ватутіна агресивна собацюра накинулася на 9-річного хлопчика, вкусивши його за шию. На щастя, укус не становив загрози життю. Постраждалого доставили до Ковельської центральної районної лікарні та надали необхідну медичну допомогу.

Міліція склала протокол за порушення правил тримання чотирилапого. Суд оштрафував пенсіонера на 51 гривню, стягнув 243 гривні судового збору та конфіскував вівчарку. Не виключено, що «судимий» «Барон» буде нести службу в міліції, або на державному кордоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Перехожий Показати IP 7 Жовтня 2015 18:15
Доки ще все це бл*дство з тими довбаними собаками триватиме? Всіх виловити і потравити, а господарів забов'язати заводити на собак паспорти!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2015 11:28
Штрафи повинні бути такими, щоб боялися, а не насмішка в розмірі 51 грн.Що це таке??? Без намордника - взагалі заборонити виводити, неважливо велика собака чи мала. І за "Срань" яку порозводили по всіх парках і прибудинкових територіях штрафувати величезними штрафами. Нехай як в цивілізованих людей носять з собою пакети і прибирають за своїми собаками і котами теж (якщо вони с*уть на вулиці)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus