USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині авто врізалося в пень і перевернулось, водій - в реанімації

26 Квітня 2017 09:54
Легковий автомобіль врізався у пень та перевернувся – водій потрапив у реанімацію. ДТП сталася у Камені-Каширському вчора, 25 квітня, близько 16.00.

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Автомобіль, який рухався вулицею Шевченка, не вписався у поворот біля магазину «Свіжий хліб» та врізався у пень при дорозі. Внаслідок удару він перевернувся.

Очевидці ДТП розповідають, що авто мало не зачепило перехожих чоловіка та жінку. На щастя, не постраждали і діти, які в цей час ішли зі школи.

Як повідомляють у поліції за кермом був 51-річний житель села Грудки. За попередніми даними він перебував у стані алкогольного сп'яніння, через що, можливо, і не впорався з керуванням.

Наразі водій знаходиться в реанімаційному відділенні Камінь-Каширської ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ага Показати IP 26 Квітня 2017 09:58
отлично ! пень нашёл пень .
Ігор луцький Показати IP 26 Квітня 2017 10:16
Я так розумію,що адвокат водія ВАЗа буде доводити у суді,що саме пень створив аварійну ситуацію.
Боря Дюр Показати IP 26 Квітня 2017 11:29
У цьому випадку факт повязаний з природнім явищем - пнем, а от у Луцьку на вул.Гулака-Артамовського при вїзді у пологовий будинок на дорогу поклали бардюри, чим її звузили і сворили аварійну ситуацію. Очікуемо матеріал під назвою "У Луцьку АВТО ВРІЗАЛОСЯ В покладений керівництвом пологового будинку на дорогу бордюр І ПЕРЕВЕРНУЛОСЬ, ВОДІЙ - В РЕАНІМАЦІЇ обласної лікарні" . Вона тут поруч.
Андрій Показати IP 28 Квітня 2017 18:01
А якийсь баран дозволив поворот на ліво з Б.Хмельницького на Кривий Вал,а знак на Кривому Валу про кінець дороги з одностороннім рухом поставити забув!!! Чекаємо ще звідти хороших новин,тай розмітку намалюйте,ато модні машини та модні поліцейські а дороги гірше ніж в Шанхаї!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus