USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині авто з'їхало у кювет і врізалося в дерево

7 Червня 2018 13:25
Учора на автодорозі «Ковель-Жовква» в селі Верба Володимир-Волинського району автомобіль «Daymler-Crysler» з’їхав у кювет і врізався в дерево. Водія та пасажира госпіталізували, інформує сектор комунікації поліції у Волинській області.

За кермом транспортного засобу перебувала 41-річна жителька міста Володимир-Волинський. Ймовірно, вона не вибрала безпечної швидкості руху автомобіля й допустила його з’їзд з проїжджої частини дороги та зіткнення з деревом. Її госпіталізували в травматологію Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

У ДТП також постраждав 23-річний пасажир, житель міста Нововолинськ. Його госпіталізували в хірургію цього медичного закладу. Транспортний засіб доставили на спецмайданчик місцевого відділу поліції.

За фактом ДТП вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus