USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині автобус, який вийшов у рейс замість згорілого, збив корів

9 Червня 2016 10:38
Автобуси сполученням Луцьк-Вітоніж двічі за декілька днів спіткало лихо: один згорів, другий - збив корів, - повідомляє Вісник+К.

31 травня на маршруті між селами Кроватка і Доросині Рожищенського району він загорівся. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, займання сталося від моторного відділення автобуса.

Водій вчасно зорієнтувався, відчинив двері автобуса та всі пасажири із речами швидко вийшли на вулицю. На момент загорання в автобусі перебувало близько 20 пасажирів. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Згідно з попередньою інформацією, ймовірною, причиною загоряння стало замикання електропроводки.

Перевірка ще не скінчилась, як через декілька днів інший автобус, який вийшов на рейс замість згорілого, у Доросинях в’їхав у череду корів – у нього нібито відмовили гальма. Як повідомила секретар Доросинівської сільської ради Тетяна Кицун, одна тварина загинула, ще одна була травмована.

Директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка зазначив, що вже направив офіційний лист в «Укртрансбезпеку», аби його працівники з’ясували причини інцидентів на маршруті. Санкції до перевізника залежатимуть від результатів перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
333 Показати IP 9 Червня 2016 10:53
Лариса задумайся чого тебе бог карае.
Волинянка Показати IP 9 Червня 2016 12:04
В мене виникає питання,яке призначення несе автомобільна дорога.Для руху транспорту чи для перегону худоби.Потрібно, щоб голова селищної ради встановив знакв якому місці проводиться перегін худоби,це зорієнтує водіїв на ситуацію.А в нас як правил, де хочуть там і переганяють худобу.Таке відбувається не лише дорогах місцевого значення, а й на дорогах державного значення.Коли їде фура в великою швидкістю, а перед ним перегін ходоби,що робити водію. На власні очі таке спостерігала, це величезна проблема в першу чергу для водія,а тоді вже для людини яка провіодить перегін.Над цим повинн задуматись самі селяни.Ну звичайно ж і власник, який випустив на маршрут не справну маршрутку, хто візьме відповвідальність за не справність транспорту.Як завжди ситуація - плачевна. Директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка, чому ви не візьмене під строгий контроль такі ситуації з маршрутами, виїжжають на рейс, аби гроші заробити, а чи доїде до пункту призначення, не відомо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus