USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині автомобіль злетів у кювет і перекинувся

4 Січня 2017 16:26
Рятувальники відбуксирували із кювету легковий автомобіль. Пригода трапилася у Рожищенському районі – інформують у прес-службі ДСНС області.

4 січня до Служби порятунку звернувся водій легкового автомобіля та повідомив, що транспортний засіб, яким він керував, злетів у кювет із засніженого автошляху між селами Кременець і Козин Рожищенського району та перекинувся.

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події прибули рятувальники ДПРЧ-3 міста Рожище. За допомогою троса вони відбуксирували автомобіль на проїжджу частину автошляху.



Як повідомлялося, на території Волинської області з 04 по 10 січня 2017 спостерігається значне погіршення погодних умов у вигляді випадання снігу, сильного вітру та посилення морозу, що створюватиме на дорогах обледеніння, сильну ожеледицю.

Сьогодні на автошляхах через негоду ускладнений рух. Зокрема, на трасі Рівне – Луцьк через ожеледицю буксують фури. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus