USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині автомобіль злетів у кювет. Є постраждалі

5 Вересня 2014 11:49
Двоє осіб потрапили до лікарень області внаслідок ДТП. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, протягом минулої доби на Волині зареєстрували дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали дві особи.

Маневри нетверезого водія на проїжджій частині мало не коштували йому та пасажирові життя. Автопригода відбулася 4 вересня, близько 17 години на відрізку автодороги «Устилуг – Луцьк – Рівне». 44-річний водій, житель Луцького району, керуючи автомобілем «ІЖ», не вибрав безпечної швидкості руху, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся у кювет.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 32-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу. Керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

3 вересня близько 23:00 години в Ратнівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги Ратнівської центральної районної лікарні про те, що на приймальне відділення з тілесними ушкодженнями доставлений 21-річний житель Камінь-Каширського району, зі слів якого тілесні ушкодження він отримав в результаті ДТП, яка трапилась в с. Лучичі Ратнівського району. Водій, здійснивши наїзд на велосипедиста, що рухався в попутному напрямку, з місця пригоди зник.

Проведеними розшуковими заходами працівниками відділення ДАІ встановлено, що наїзд скоїв 52-річний житель Ратнівського району, який керував автомобілем «Авіа». Автомобіль затримали та доставили в Ратнівський райвідділ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus