USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині батьків двох учнів, які розпилили в ліцеї сльозогінний газ, оштрафували на 850 грн

15 Січня 2024 18:51
Батька учня 10-го класу Рожищенського ліцею, який під час навчального процесу розбризкав у приміщенні навчального закладу перцевий балончик, оштрафували на 850 гривень за хуліганство сина. На таку ж суму оштрафували батька другого учня, який приніс цей балончик у школу.

Про це йдеться у постановах Рожищенського районного суду.

Інцидент стався 30 листопада близько 12:30 у приміщенні ліцею № 3. Один із школярів того дня приніс у навчальний заклад перцевий балончик «Перець 4». Перебуваючи у туалеті, однокласник підлітка взяв і розпилив там балончик.

Як інформували, після інциденту у заклад відразу викликали швидку допомогу та поліцію. Усіх дітей та вчителів вивели з приміщення ліцею. Відомо, що ніхто внаслідок цього інциденту не постраждав. Одній дитині медики надали допомогу на місці.

Батьки обох хуліганів – Анатолій М. та Олександр Л. – у суді визнали вину. За невиконання батьківських обов’язків їх оштрафували на 850 грн. Крім того, вони сплатити по 605 гривень судового збору в дохід держави.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus