USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині бояться Африканської чуми: вже є випадки захворювань у Рівному

20 Липня 2015 14:36
Африканська чума свиней може призвести до жорстких заходів безпеки – повне вирізання поросят. На Волині зараз стежать за дикими тваринами, які є носіями інфекції, щоб уберегти край від лиха.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що випадки захворювання зафіксували у сусідній області, і застережні заходи вже почали впроваджувати у Лесиному краї.

«Вже є випадки заражень у Київській та Рівненській областях. Зараз ми пильнуємо за дикими тваринами, щоб визначити, чи вони, раптом, не є заразними. Якщо такі випадки зафіксують на території нашої області, то від цього сильно постраждає місцеве населення, адже одразу доведеться оголосити епідеміологічний стан в регіоні. Якщо ж не вжити превентивних заходів, які були б результативними, то можливий і інший варіант – винищення поголів’я свиней», – каже губернатор.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що ветеринари знайшли хворих мертвих тварин за три кілометри від українсько-білоруського кордону. Медики вважають, що саме звідти розповсюджується інфекція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Липня 2015 14:56
На "агравері" є інформація, розповсюдження АЧС може бути частиною гібридної війни. Під час нападу росії на Грузію на території останньої теж були випадки АЧС, а потім на території військової частини в тилу в росії.
Анонім Показати IP 20 Липня 2015 17:33
Навіщо "Під час нападу росії на Грузію на території останньої" потрібна була росіянам ця зараза на теренах Грузіі? При відповіді врахуй терміни цієї операції.
Анонім Показати IP 20 Липня 2015 19:08
Ну це не я вигадав,це повідомляє інша людина,і є назва сайту з цією інформацією. А щодо строків,то агресія росії і зараз не припиняється проти Грузії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus