USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині буревій повалив близько 30 гектарів лісу

13 Серпня 2021 22:51
Буревій, який нещодавно пронісся територією Колківської територіальної громади, зачепив і лісові угіддя ДП «Колківське лісове господарство». Внаслідок цього пошкоджено та виламано дерева більш як на тридцяти гектарах в Тельчівському лісництві.

Про це інформує Луцька РДА.

Комісія в складі начальника відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції Богдана Головатого, представника Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Юрія Дмитрука, представників ДП «Колківське ЛГ» та Тельчівського лісництва, разом з заступником голови райдержадміністрації Григорієм Павловичем провела обстеження пошкоджених насаджень, оцінили збитки та спланували заходи з ліквідації наслідків негоди.

Так, комісія пропонує провести суцільне та вибіркове санітарне рубання вітровальних та буреломних дерев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бляха Показати IP 13 Серпня 2021 23:00
Виріжуть 130 під .. Шумок..
Народна прокуратура Показати IP 13 Серпня 2021 23:32
"...вітровальних та буреломних дерев". Якась цікава градація. І як визначать, котре з них вітровальне. а котре - буреломне. Чи все підряд виріжуть, а пилорама сама розбереться?
LCD до Народна прокуратура Показати IP 14 Серпня 2021 11:15
вітровальне -- дерево вивернуте із корінням втратить свою товарну цінність в умовах літа через 2-3 тижні буреломне -- дерево ствол якого переломаний на кілька частин втратить свою товану цінність за 2-3-5 днів Пилорамам пофігу що різати - дрова чи ділову деревину. Тут швидше про те, що поки комісії в складі людей посади яких складаються із 10 слів поузгоджують дозвола, то вже не буде що різати/реалізовувати. Провідний спеціаліст відділу оборони, охорони, охорони від оборони, оборони від охорони, охорони від захисту і іжесінім... Коли цей совок в нас закінчиться
Рауль Показати IP 14 Серпня 2021 11:12
жалко пострадавший лес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus