USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шквальний вітер повалив величезну ялинку і тополю

11 Березня 2019 12:42
У Луцьку через сильні пориви вітру впала величезна ялинка.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків, інцидент трапився сьогодні, 11 березня, близько 11:00 години на вулиці Теремнівській, поблизу Луцького геріатричного пансіонату.

«Вітер зламав десятиметрову ялинку, велика її частина лежить на проїжджій частині. Це добре, що на момент падіння дерева поруч не було ні автомобіля, ні людини», - розповідає лучанин Віталій, на очах у якого все трапилось.
Як повідомив у власному коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась, сьогодні через вітер впала велика тополя у Луцьку на вулиці Кравчука.
Також негода повикорчовувала й дерева на вулиці Гнідавській. Усі ці дерева в подальшому приберуть комунальники.

Разом із тим, лучанка Юлія повідомила журналістів про те, що у районі ТЦ «Слон» вулицею «літає» величезний шматок металу.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що пориви сильного вітру знесли дах з будинку у Луцьку. Інцидент трапився на вулиці Пушкіна. Механічні пошкодження отримало авто, на яке і звалилася покрівля. Окрім цього, у Луцьку негода у вигляді сильних поривів вітру вже встигла наробити біди. Так, із будинку із годинником, що знаходиться у самому центрі міста, на Театральному майдані, вітер зірвав великий шматок «обшивки» для утеплення.

Також на сайті йшлося про те, що внаслідок падіння частини дерева у Вінниці загинула дитина 2008 року народження. У місті Одеса сталося руйнування частини стіни новобудови, в результаті чого травмована одна особа 1935 року народження. В селі Іванівка Теребовлянського району Тернопільської області сталося падіння металевої водонапірної вежі (була на стадії будівництва). Внаслідок поривів вітру залишаються пошкодженими 75 дахів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus