USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині через борг у двох гуртожитках відключили світло

10 Червня 2015 15:06
Понад три сотні людей-мешканців гуртожитків у Рожищі залишилися без світла. Керівництво рожищенської філії ПАТ Волиньобленерго пояснює цей вчинок тим, що ЖКГ має борг за загальне енергопостачання.

Про це йдеться на сторінці групи Рожищенської міської ради у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, Рожищенська філія ПАТ Волиньобленерго таким чином зводить рахунки з підприємством житлово-комунального господарства.

«Сьогодні, 10 червня, о 12.30 зупинено електропостачання двох гуртожитків на вулиці Незалежності (43 і 55), що перебувають на балансі Рожищенського підприємства житлово-комунального господарства. Понад три сотні людей, серед яких чимало соціально незахищених, залишаться без світла на невизначений термін. Керівництво рожищенської філії ПАТ Волиньобленерго пояснює цей вчинок тим, що ЖКГ має борг за загальне енергопостачання (2 водозабори і 4 каналізаційно-насосні станції, підвально-коридорне освітлення 73 житлових будинків)», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЧЕРЕЗ ЗАБОРГОВАНІСТЬ У БАГАТОКВАРТИРНОМУ ГУРТОЖИТКУ ВІДКЛЮЧИЛИ ГАЗ

Відповідно до отриманого рахунку від ПАТ Волиньобленерго підприємство сплатило за споживання електроенергії по даних гуртожитках 29 травня в загальній сумі 17 751, 67 гривень. Пояснень, чому відключені ці гуртожитки, не надано.

«Ймовірно, за допомогою простих людей вирішили тиснути на керівництво житлово-комунального підприємства міста. Анатолій Мєдвєдєв (керівник житлово-комунального господарства у Рожищі, - ред.) стверджує, що такі проблеми виникали і раніше. Їх корінь в тому, що згідно договорів підприємство повинне розрахуватись за електроенергію протягом трьох днів з дня отримання квитанції, зазвичай це 29-30 числа кожного місяця, а кошти від споживачів отримує аж в 20 числах вже наступного», - йдеться у повідомленні.

Рожищенська філія ПАТ Волиньобленерго знущається з мешканців міста, щоб звести рахунки з підприємством житлово-комунпль...

Posted by Рожищенська міська рада on 10 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Рожище Показати IP 10 Червня 2015 15:39
самі то вміють людям добавляти кіловат/години і виводити залишок на кожне перше число, щоб регулярно отримувати премії
Рожищанин Показати IP 10 Червня 2015 15:48
Мало того, що на протязі 3 днів, ще й дзвонять, мол ви винні стільки то стільки, прийдіть заберіть рахунок. Цікаво було б почути думку Антимонопольного з приводу цієї ситуації.
Рожищанка Показати IP 10 Червня 2015 16:02
Покажіть мені хоч одну людину, яка змогла б розібратись з їх рахунками на електроенергію. Навіть, коли прийдете до них, нічого толком не виясните.
Бурий Показати IP 10 Червня 2015 16:12
Не винні в тому мешканці - жителі - винне недолуги керівництво міста, мер - хто він такий, що він таке, де воно таке - хто його знає, чує, бачить - чим він займається??? Ото вибрали чудасію на свою голову!!! Срамооборону глядить - а що, мере, проблем в місті немає???
Небайдужий Показати IP 10 Червня 2015 16:17
Було б цікаво подивитись на реакцію Домбровського та Стасюка коли б комунальники відключили воду у їх будинках бо борги мешканців міста та підприємств перед ЖКГ чималі
Двічі небайдужий до Небайдужий Показати IP 10 Червня 2015 16:37
Ти, дурню, Домбровський і Стасюк просто якісно виконують свою роботу. ЯКІСНО! Розумієш, придурку?
Перехожий Показати IP 10 Червня 2015 16:20
Може то диверсія з боку сепаратистів направлена проти жителів міста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus